ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ


Ένα Σαββατοκύριακο, μέσα στο χάος και στα χρώματα του καρναβαλιού, στα εκτυφλωτικά φώτα και στα φανταχτερά άρματα, τέσσερα ζευγάρια προσπαθούν να βρουν τον δικό τους Παράδεισο. 
Η Μαριάννα (Νατάσσα Ζάγκα) γυρίζει στην Πάτρα από το Λονδίνο αποφασισμένη να ζήσει για πάντα με το Μιχάλη (Μιχάλης Φωτόπουλος), ο Νίκος (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) προσπαθεί να εκδηλώσει τον κρυφό πόθο του για το αφεντικό του Σωκράτη (Χρήστος Λούλης) τρέμοντας την ενδεχόμενη απόρριψη, η Ευγενία (Μαρία Σκουλά) φοβάται να αντιμετωπίσει την κριτική της κόρης της για τη σχέση της με τον κατά πολύ νεότερό της Αντώνη (Αντρέας Κωνσταντίνου) και ο Ηλίας (Ερρίκος Λίτσης) επιχειρεί με κάθε τρόπο την επανασύνδεση με την πρώην γυναίκα του Βίκυ (Όλια Λαζαρίδου). 
Όλοι μαζί βουτάνε χωρίς ανάσα στην «κολασμένη» ατμόσφαιρα της αποκριάς. 
Χάνονται σους ήχους της τέκνο και της σάμπα και περιτριγυρισμένοι από εξωτικά πουλιά, χρυσές στολές και γκλίτερ περούκες θα διεκδικήσουν το συναισθηματικό Παράδεισό τους. 
Ο έρωτας και τα ερωτηματικά για το μεγάλο στοίχημα της συντροφικότητας αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης στήνει ένα δυνατό πάρτι χαρακτήρων με τη μουσική του G.Pal να κυριαρχεί και να καθοδηγεί τα συναισθήματά τους. 
Όπως κάνουν κάθε χρόνο, οι ήρωες της ταινίας φοράνε τις αποκριάτικες μάσκες τους. 
Πίσω από αυτές μπορούν επιτέλους να είναι αληθινοί και να δοκιμάσουν τις αντοχές τους ως τα όρια του Παραδείσου ή... της Κόλασης.


MOVIE:



ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FREE MOVIES - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger